De oplaadbare 4x4 benzine hybrid

Catalogusprijs
vanaf €48.490

Audacity drives to Excellence

DS 7 Crossback E Tense 4

Charismatisch design

De DS7 CROSSBACK bijt de spits af van de tweede modellengeneratie van DS Automobiles. Deze geraffineerde SUV zet zijn edele afkomst in de verf met een voorkant voorzien van de onmiskenbare en typerende DS WINGS. In profiel wordt zijn dynamische karakter bevestigd door zijn gebeitelde vormen en de uitgekiende esthetiek van zijn velgen.
De DS ACTIVE LED VISION-lampen, die zijn gefacetteerd als juwelen, tillen zijn koetswerkdesign naar een nog hoger niveau.

Gespierde en elegante lijnen

De charismatische, gespierde en sensuele DS7 CROSSBACK onthult zijn elegant contrasterende lijnen en zijn persoonlijkheid van bij de eerste aanblik.

DS 7 Crossback E TENSE 1 details

Efficiëntie en intelligentie

Vertrek in alle stilte met de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 dankzij zijn zuiver elektrische modus met een rijbereik van 58 kilometer over de WLTP-cyclus. Dat volstaat voor de meeste woon-werkritten.

Sereniteit en uitmuntendheid

Het interieur van de DS 7 CROSSBACK onderscheidt zich door unieke creaties: ‘Clous de Paris’-guilloche, een B.R.M R180-klok en sierstiksels in parelvorm.

De DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 introduceert ook de DS-Inspiratie RIVOLI in de kleur Perle Grijs.

We hebben het interieur van de DS 7 CROSSBACK uitgedacht opdat elk bedieningselement binnen handbereik zou staan. Zo kunt u zich concentreren op het rijplezier of genieten van zijn uitzonderlijke hifisysteem FOCAL Electra® met veertien luidsprekers.

Die zintuiglijke ervaring wordt nog versterkt door de twee 12”-schermen. De kaarten die beschikbaar zijn op het grote aanraakscherm van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 geven de bestuurder in real time aan hoeveel kilometer hij nog in de zuiver elektrische modus kan rijden en waar de dichtstbijzijnde laadpalen zich bevinden.

DS 7 Crossback E Tense Interior 3
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat