DS 7 Crossback

Catalogusprijs
vanaf €48.490

Audacity drives to Excellence

DS 7 Crossback Audacity

Charismatisch design

De DS7 CROSSBACK bijt de spits af van de tweede modellengeneratie van DS Automobiles. Deze geraffineerde SUV zet zijn edele afkomst in de verf met een voorkant voorzien van de onmiskenbare en typerende DS WINGS. In profiel wordt zijn dynamische karakter bevestigd door zijn gebeitelde vormen en de uitgekiende esthetiek van zijn velgen.
De DS ACTIVE LED VISION-lampen, die zijn gefacetteerd als juwelen, tillen zijn koetswerkdesign naar een nog hoger niveau.

Gespierde en elegante lijnen

De charismatische, gespierde en sensuele DS7 CROSSBACK onthult zijn elegant contrasterende lijnen en zijn persoonlijkheid van bij de eerste aanblik.

DS 7 Crossback Details

Aandacht voor het kleinste detail

Het eigentijdse en elegante interieur van de DS 7 CROSSBACK straalt het vakmanschap van onze ontwerpers, ingenieurs en ledermakers uit. Elk materiaal en elk detail getuigt van de "haute couture"-inspiratie.

Het interieur onderscheidt zich door unieke creaties: "Clous de Paris"-guilloche, bedieningselementen ingelegd met kristal, B.R.M R180-klok en sierstiksels in parelvorm. Die zintuiglijke ervaring wordt nog versterkt door de twee 12”-schermen.

Sereniteit en uitmuntendheid

We hebben het interieur van de DS 7 CROSSBACK uitgedacht opdat elk bedieningselement binnen handbereik zou staan. Zo kunt u zich concentreren op het rijplezier of genieten van zijn uitzonderlijke hifisysteem FOCAL Electra® met veertien luidsprekers.

DS 7 Crossback Interior 4
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat