SpaceTourer B. Lounge

Catalogusprijs
vanaf €37.603

De Citroën SpaceTourer Business Lounge staat voor een verfijnd design ten gunste van de elegantie, vloeiende maar onvervalste lijnen, een robuust maar onbewogen silhouet, donkergetinte ruiten achteraan om uw klanten meer discretie te bieden... En tal van kleine statusverhogende details voor een sterk karakter.

Privé- of taxichauffeur, vervoerbedrijf voor prominente figuren of pendeldienst voor grote accounts... Er bestaat sowieso een Citroën SpaceTourer die is aangepast aan uw behoeften en aan de behoeften van uw klanten!

Aan boord beschikken uw klanten over alle eersteklas comfort en uitrustingen van Citroën: luchtblazers met een zachte luchtstroom voor de airconditioning, bedieningen van de verwarming, diverse opbergruimten, sfeerverlichting, demping van geluiden en trillingen... Details die van belang zijn!

2 Lengtes

Deze Business Lounge-versie is verkrijgbaar in 2 lengtes M (4,95 m) en XL (5,30 m) en met 6 of 7 zitplaatsen. Hij is bestemd voor het vervoer van prominente figuren en businessklanten die een mobiel kantoor, één van de mogelijke interieurinrichtingen van de SpaceTourer, weten te waarderen.
Plaats, comfort, vervoertijd waarvan gebruik gemaakt kan worden om te werken. Aan boord van een Citroën SpaceTourer lijken autoritten veel korter!

1M90 ONDER DE MEETLAT

En hij hoeft zich niet te bukken! De SpaceTourer Business Lounge is 1,90 m hoog, wat zorgt voor comfort in alle situaties en op alle plaatsen zoals luchthavens die met voertuigen uit dit segment soms moeilijk toegankelijk zijn. De Citroën SpaceTourer is met zijn elektro-hydraulische stuurbekrachtiging en zijn draaidiameter van 12,40 m een wendbaar voertuig dat voldoet aan de vereisten van alle professionals.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid
Imacar Chat