Summer Drive - Peugeot

Summer Drive - Peugeot

In afwachting van de zomervakantie bieden wij u in juni drie acties aan.

Ontdek de nieuwe Peugeot 508 SW

Om deze nieuwe telg van de Peugeot familie te vieren, nodigen wij jou graag uit tijdens het weekend van 15 en 16 juni. Voor deze gelegenheid zullen wij onze toonzaal onderdompelen in een Spaanse sfeer waarbij wij jou voorzien van wijn en tapas. Olé!

Deze praktische break met zijn opvallende design zal je beslist weten te bekoren. Uitgerust met de Night Vision-technologie en de Peugeot i-Cockpit Amplify staat de nieuwe Peugeot 508 SW garant voor een sublieme rijbeleving.

Vertrek op reis met uw nieuwe Peugeot

Wanneer je een nieuwe Peugeot koopt, wil je er echt alles uithalen. Tijdens de Summer Drive krijg je daarom uitzonderlijke voordelen op alle onmiddellijk beschikbare modellen. Zo vertrek je met de Peugeot 208 vanaf € 9 550 of met de Peugeot 2008 vanaf € 13 250. Kom onze stock ontdekken en vertrek deze zomer nog op reis met jouw splinternieuwe Peugeot!

GRATIS DAKKOFFER bij aankoop van een demowagen

Op zoek naar een wagen die zo goed als nieuw is? Weinig kilometers en aan een uitstekende prijs? Bij ons vind je een ruime keuze aan Peugeot demowagens. Kom ons aanbod ontdekken en geniet van de aanbiedingen. Zo krijgt u deze maand bij aankoop van een demowagen de keuze tussen een gratis dakkoffer of € 250 extra korting!

Expertise & ervaring
Familiale verankering
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Servicegerichtheid