Opel Stockwagens

Opel Stockwagens

Deze lente zal je de Astra-kriebels meer dan ooit voelen. Want de nieuwe Astra ziet er nu niet alleen nog beter uit, het is ook de efficiëntste ooit, met nieuwe motoren die tot 21% minder CO2* uitstoten en dus minder verbruiken.

Bovendien geniet je tot 31 maart bij elke direct leverbare en rijkelijk uitgeruste Astra van ‘LenteDeals’ met een totaalvoordeel tot €11.400** én krijg je er nog een tankkaart met €500 gratis brandstof*** bovenop!

Begint het bij jou ook te kriebelen? Ga snel langs bij je Verdeler voor meer info of een testrit!

AANBOD GELDIG OP HEEL HET OPEL GAMMA***

  • Nettoprijskorting: deze korting kan oplopen tot zelfs €6.250 op de Grandland X Hybrid
  • Overnamepremie tot €3.500 bij aankoop van een Opel Astra
  • Kortingen op opties en optiepakketten

Daarnaast kunt u in maart ook genieten van scherpe financieringen

  • Een 0,00 % JKP financieringscampagne op maximaal 48 maanden op Corsa.
  • Een 0,99% JKP financieringscampagne op maximaal 60 maanden op Corsa, Astra, Crossland X, Grandland X en Insignia.

* Vergeleken met de vorige Opel Astra.

** De recyclagepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. De inruilwagen dient ingeschreven te zijn op het moment van ondertekening van de verkoopovereenkomst. Het bedrag van de recyclagepremie hangt af van de nieuwe Opel die de klant koopt. Dit voordeel is geldig bij aankoop van een nieuwe Opel Astra uit stock t.e.m. 31/03/2020 bij een officiële Opel Verdeler en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Afbeelding niet bindend. Prijs geldig van 01/03/2020 t.e.m. 31/03/2020 bij aankoop van een Astra ST Elegance 1.5 Turbo D Start/Stop 105pk incl. opties en metaalkleur. Totaalvoordeel bevat basis korting (€2.500), voorwaardelijke recyclagepremie (€3.500), stock bonus (€900), dieselbonus (€1.000), packvoordeel Executive pack (€1.250), voordeel op opties (€1.000), packvoordeel Business Elegance Pack (€750) en registratiepremie (€500 - enkel geldig voor voertuigen die vóór 1 april ingeschreven worden).

*** Aanbod geldig bij aankoop van een nieuwe Opel personenwagen, met uitzondering van Corsa-e, Vivaro Combi en Zafira Life. Voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. Tankkaart ter waarde van €500 incl. btw, geldig bij tankstations van Total.

Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid